Τον άντρα που έβαλε φωτιά στην περιοχή της Νέας Μάκρης τα ξημερώματα της Πέμπτης ψάχνει η αστυνομία, καθώς όπως όλα δείχνουν η πυρκαγιά ξέσπασε από εμπρησμό.

Συγκεκριμένα, για εμπρησμό έκαναν λόγο τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και η πυροσβεστική, αλλά και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Για εμπρησμό μιλούν κάτοικοι & Πατούλης

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι ανέφεραν πως είδαν και ένα άτομο να πηγαίνει στο σημείο της φωτιάς με μια μηχανή, λίγο πριν αυτή ξεσπάσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η αστυνομία γνωρίζει εξ αρχής το προφίλ του υπόπτου και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Το προφίλ του ύποπτου

Σύμφωνα με το OPEN, ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι και κάτοικος της Νέας Μάκρης, ο οποίος οδηγεί μοτοσικλέτα και έχει ένα χαρακτηριστικού τύπου κουρέματος,σύμφωνα με το OPEN.

Σημειώνεται πως οι αρχές έχουν πάρει ήδη κατάθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα, τον οποίο θεωρούν ύποπτο, αλλά ακόμη δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο στα χέρια τους.

Οι Αρχές πήραν στα χέρια τους τον αριθμό πινακίδας της μηχανής που φέρεται να είδαν οι κάτοικοι τη νύχτα, λίγο πριν τη φωτιά και στον κάτοχό της, στέκονται κυρίως οι έρευνες.