Συνέδριο για την ευέλικτη ανάπτυξη λογισμικού τον Σεπτέμβριο

Ερχεται τον Σεπτέμβριο το 5ο Agile Summit Greece

Το AGILE SUMMIT GREECE ανακοινώνει τη διοργάνωση του 5ου Agile Summit Greece με τίτλο “Build great teams that can change the world”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Όπως κάθε χρόνο, στο συνέδριο θα συμμετέχουν με τις εισηγήσεις τους ομιλητές από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες μεταξύ των οποίων: Google, N26, Lloyds Banking Group, κ.λπ. δίνοντας έτσι στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ομιλίες υψηλού βεληνεκούς και ταυτόχρονα να συμμετάσχει σε εξεζητημένα workshops.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Alistair Cockburn –συνιδρυτής του Agile Manifesto– ο Peter Sage –διεθνούς φήμης ομιλητής και επιχειρηματίας– ο Jeff Patton – συγγραφέας βιβλίων και επιστημονικών άρθρων για τον προγραμματισμό λογισμικού – και πολλοί άλλοι.

Εστιάζοντας στο μέλλον του Agile, στο συνέδριο θα κατατεθούν εμπειρίες και θα διεξαχθούν ανοιχτές συζητήσεις με θέματα όπως: continuous delivery, οργανωτική αλλαγή που ενεργοποιεί το business agility (επιχειρηματική ευελιξία), σχεδιασμός προϊόντων, exploratory testing, lean start-up thinking, high performance teams κ.λπ.

Τα workshops, τα οποία θα διεξαχθούν 2 ημέρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου, θα καλύπτουν την εξής θεματολογία: – Improving organizational agility (με εισηγητή τον Ben Linders. – Getting high regression test coverage με εισηγήτρια την Emily Bache. – The heart of Agile fundamentals course με εισηγητή τον Alistair Cockburn. – Advanced Agendashift: Coaching and leading continuous transformation (https://agilesummit.gr/facilitating-outcome-oriented-change/) με εισηγητή το Mike Burrows.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες μηχανικούς λογισμικού, product managers, διευθυντικά στελέχη εταιρειών, επικεφαλείς ομάδων και επιχειρηματίες. Το συνέδριο διοργανώνεται από την AGILE GREECE ORG. Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων για το συνέδριο ή για τα workshops, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Agile Summit Greece (https://agilesummit.gr).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Ο «διασώστης» Αλέξης Εδώ και μέρες «σερνόταν» στα υπουργικά γραφεία η φήμη ενός επερχόμενου ριζικού, αυτή τη φορά, ανασχηματισμού,... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk