Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα επήλθε ο θάνατος της 13χρονης στον Αλμυρό Βόλου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, η νεκροψία-νεκροτομή έγινε στη Θεσσαλονίκη και τα κατάγματα και οι κακώσεις προήλθαν αφού η 13χρονη εκσφενδονίστηκε από μεγάλο ύψος, ενώ βρισκόταν στο παιχνίδι «χαλί» στο λούνα παρκ.

Μετά το περιστατικό ο πατέρας της 13χρονης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ η μητέρα της λιποθύμησε.

Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 13χρονης

Ο πατέρας της 13χρονης αρχικά, νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας εμφάνισε επιπλοκές και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συντετριμμένη είναι και  η 16χρονη αδερφή της κοπέλας, η οποία είπε το δικό της αντίο στην 13χρονη μέσω ενός μηνύματος στο Facebook. «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’ αγαπάω», έγραψε η 16χρονη με φόντο μια φωτογραφία με πένθιμη κορδέλα.

 Η κηδεία της 13χρονης θα γίνει αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, ωστόσο η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει άμεσα καθώς χρειάζεται μελέτη των εγχειριδίων του μηχανήματος από τους πραγματογνώμονες.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Η 13χρονη από την Βρύναινα Αλμυρού, είχε ανέβει στο λεγόμενο «χαλί» και κάτω από άγνωστες ακριβείς συνθήκες ακόμη, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε βαριά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε και κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Βόλου.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα της.