• Αναζήτηση
 • Σκωτία : Δικαστικό «όχι» σε προσφυγή κατά της απόφασης Τζόνσον

  Αρνητική ήταν η απάντηση του δικαστηρίου της Σκωτίας στο αίτημα για προσωρινό «μπλοκ» στην απόφαση του Μπόρις Τζόνσον για αναστολή της λειτουργίας της Βουλής των Κοινοτήτων, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News

  Αρνητική ήταν η απάντηση του δικαστηρίου της Σκωτίας στο αίτημα για προσωρινό «μπλοκ» στην απόφαση του Μπόρις Τζόνσον για αναστολή της λειτουργίας της Βουλής των Κοινοτήτων, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News.

  Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το δικαστήριο εξέφρασε την προθυμία να προχωρήσει σε ακρόαση των επιχειρημάτων των δύο πλευρών την επόμενη εβδομάδα.

  Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, η Βασίλισσα Ελισάβετ ενέκρινε την πρόταση του Μπόρις Τσόνσον για την αναστολή της λειτουργίας του Κοινοβουλίου από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου – λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας του Brexit.

  Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έχει επανειλημμένως ξεκαθαρίσει ότι το Λονδίνο θα αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου του 2019, είτε υπάρχει συμφωνία είτε όχι.

  Η πρόθεση αυτή, όμως, έχει εγείρει την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία τάσσεται εναντίον ενός no-deal Brexit.

  Μάλιστα, η αντιπολίτευση σκόπευε να προσπαθήσει να περάσει τροπολογία που θα απέτρεπε ένα Brexit χωρίς συμφωνία. Ωστόσο, ο χρόνος που θα μείνει μετά το κλείσιμο της Βουλής τους αφήνει ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης.-

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk