Στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική εξέταση γιαγιάς και βρέφους που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Αίγιο, όταν παρασύρθηκαν από 28χρονο οδηγό.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, το οποίο έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Το μικρό αγόρι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Χτυπήματα που δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους.

Καταγγελίες για εμπλοκή του 28χρονου και σε άλλα τροχαία

Ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, προχώρησε σήμερα σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του 28χρονου, ζητώντας να διερευνηθούν δύο τροχαία. Συγκεκριμένα, δήλωσε σε ρεπορτάζ του Alpha: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».

Τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 2016 ο 28χρονος είχε καταδιωχθεί από αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από αυτούς.

Κούγιας: «Ο οδηγός κρίθηκε αθώος για το τροχαίο με τους αστυνομικούς»

Για αντίσταση κατά της αρχής κατηγορήθηκε πριν από τρία χρονια ο 28χρονος οδηγός όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Οδηγούσε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ακόμη άτομο  και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στροφή οι αστυνομικοί έπεσαν από τις μηχανές και τραυματίστηκαν. Ο νεαρός δικάστηκε και κρίθηκε αθώος.

«Ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Πράγματι υπήρχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με αστυνομικούς και ασκώντας την αστυνομική τους ιδιότητα παρουσίασαν τα γεγονότα όπως αυτοί νόμιζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές οι διαρροές. Οι άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι με τα πρωτοσέλιδα με ψευδείς ειδήσεις» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο νεαρός οδηγός παραμένει υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Οι συνήγοροι του επανέλαβαν σήμερα την πρόταση τους για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια των θυμάτων.

Η δικογραφία μόλις ολοκληρωθεί από την Τροχαία Πατρών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Οι αστυνομικοί έχουν ορίσει και πραγματογνώμονα που εξετάζει το όχημα για τις συνθήκες της τραγωδίας.