Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει ΔΕΘ

Επαφές με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης έχει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ, την ερχόμενη εβδομάδα

Επαφές με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης έχει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις 10:40 θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:15, θα έχει σύσκεψη με επιστημονικούς φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk