Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 28χρονος δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού και παρέσυρε γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο είδες το φως της δημοσιότητας.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν πέσει πάνω στην 67χρονη γυναίκα και το βρέφος.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη οργή είναι το γεγονός ότι ο ίδιος εγκατέλειψε τα θύματά του και προσπάθησε να διαφύγει με μια βάρκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο αυτοκίνητο επέβαινε και μια γυναίκα, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Σταμάτησε, είδε τα θύματα και έφυγε

Ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Αιγίου, μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου, όταν υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας την 67χρονη γιαγιά και το δύο μηνών εγγονάκι της.

Αμέσως μετά το τροχαίο, μάλιστα, ο οδηγός σταμάτησε, είδε τα αιμόφυρτα θύματά του, συνομίλησε με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες και μετά ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μάλιστα, ένας από τους σοκαρισμένους μάρτυρες αναφέρει ότι ο ασυνείδητος 28χρονος είπε «εντάξει, δεν είναι τίποτα» προτού εγκαταλείψει τα θύματά του.

Ο οδηγός τελικά εντοπίστηκε από τις αρχές σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο 28χρονος οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκατέλειψε το ΙΧ του και έπεσε στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μητέρα βρέφους: «Να τον κλείσουν φυλακή»

«Η ψυχούλα μου είχε ανοίξει το κεφαλάκι του, το είδα, το πήρα αγκαλιά, το φίλησα. Και η μανούλα μου… Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν ελεύθερο γιατί θα κάνω κακό, έλεγε συντετριμμένος στην κάμερα ο πατέρας του παιδιού που έχασε και τη μητέρα του στο δυστύχημα. Ωστόσο το Ναυτοδικείο Πειραιά αποφάσισε ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος προκαλώντας οργή στην οικογένεια των θυμάτων αλλά και ολόκληρη την πόλη.

«Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου, η πεθερά μου…» φώναζε απαρηγόρητη η μητέρα του μωρού. Όπως υποστηρίζει μάλιστα ο 28χρονος ήταν μεθυσμένος.