Περιοδεία ανά την Ελλάδα και νέο τραγούδι για την Σαλίνα Γαβαλά με τίτλο «Μόνο οι γενναίοι». Τραγούδι που έγραψε και συνέθεσε η ίδια και ενορχήστρωσε ο Γιώργος Ζαχαρίου ενώ  παράλληλα συνεχίζει να παρουσιάζει την πρωτότυπη  μουσικοθεατρική παράσταση  «Όνειρα γλυκά» με την Ελπίδα στο ρόλο του μελλοντικού εαυτού της ηρωίδας.

Πώς προέκυψε το νέο σας τραγούδι;

Είναι ένα κομμάτι που κουβαλάει μέσα στη μελαγχολία του το πιο αισιόδοξο και φωτεινό μήνυμα. Της συγχώρεσης και της μεγαλοψυχίας.Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τη γενναιότητα του να συγχωρείς , να αφήνεις πίσω το θυμό και όλα τα αρνητικά αισθήματα που σε βαραίνουν και να προχωράς μπροστά χωρίς να φοβάσαι να ρισκάρεις και να ξαναγαπήσεις.Είναι σε δικούς μου στίχους και μουσική και είναι γεμάτο εικόνες και ήχους από την καθημερινότητα μου.Ο ακορντεονίστας που περνάει απ τη γειτονιά, τα ρούχα που χορεύουν στο απέναντι μπαλκόνι . Όλα αυτά μαζί με τον έρωτα αποτελούν πηγή έμπνευσης

Είστε πολύπλευρη καλλιτέχνης, Γράφετε στίχους, μουσική, κείμενα – έργα, ερμηνεύετε ρόλους, τραγουδάτε. Πιστεύετε ότι αυτό σε έχει βοηθήσει ή μπορεί να μπερδέψει το κοινό ;

Είναι ευχή και κατάρα. Δεν θα μπορούσα να κάνω όμως  αλλιώς αφού έχω ανάγκη να εκφράζομαι με διαφορετικούς τρόπους. Είναι σαν τα στοιχεία του χαρακτήρα μου, είμαι και  ευαίσθητη αλλά είμαι και  δυναμική. Δεν είμαι μονοδιάστατη ούτε θα ήθελα να είμαι. Έχει μια δυσκολία στην αρχή σίγουρα και είναι πιο χρονοβόρο. Αφού η πορεία  του ταξιδιού δεν είναι ευθεία αλλά έχει πολλές διαφορετικές διαδρομές. Αλλά γεύομαι το ταξίδι περισσότερο από τον προορισμό. Θα φτάσω εκεί που θέλω, ίσως λίγο αργότερα αλλά θα έχω κερδίσει πολύ περισσότερα στην πορεί.

Έχουμε ξαναμιλήσει για την παράσταση « Ονειρα γλυκά» αλλά δεν γίνεται να μην  αναφερθώ ξανά  αφού βλέπω ότι συνεχίζει . Τι είναι αυτό που  την έκανε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί τόσο ;

Είναι πρωτότυπη, αληθινή και έχω καταθέσει την ψυχή μου. Μοιράζομαι  τις ανησυχίες, τους φόβους μου και το κοινό βρίσκει σ όλα αυτά  τον εαυτό του Συνειδητοποιούμε  πόσο ίδιοι είμαστε όλοι. Πόσο  κοινά είναι τα προβλήματα, οι αγωνίες και  καταφέρνουμε μαζί να δώσουμε μια ευκαιρία στον εαυτό μας να γίνει ο από μηχανής θεός . Σε μια εποχή που μας μάθανε να λατρεύουμε τους άλλους. Να θεοποιούμε τον οποιοδήποτε μέσα από τα social media  χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, εγώ προσπαθώ να περάσω το μήνυμα ό,τι χρειαζόμαστε  να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και να σεβόμαστε τους γύρω μας . Αυτό χρειάζεται ο κόσμος για να γίνει καλύτερος .Βέβαια σημαντικό ρόλο στην παράσταση πέρα από το κείμενο που άγγιξε τον κόσμο , παίζουν και τα πολύ γνωστά κι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που τραγουδάμε μαζί με την Ελπίδα  με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Αλλά και η σκηνοθεσία του Α. Λουδάρου μαζί με  τις εντυπωσιακές προβολές βίντεο που γίνονται παράλληλα με τη δράση  σε ένα τοίχο στο κέντρο της σκηνής  που σχηματίζεται από  διάφορες κούτες μετακόμισης.

Πώς φαντάζεστε το μέλλον σας ;

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που έχω γράψει στο κείμενο της παράστασης, όταν  ανακαλύπτει η ηρωίδα μου ένα γράμμα που είχε γράψει μικρή στον μελλοντικό της εαυτό. Λέει λοιπόν σ ένα σημείο το γράμμα : «ελπίζω όταν το διαβάζεις σε μερικά χρόνια, η ερώτηση : Τι θα ήθελες να γιν εις όταν μεγαλώσεις ; να έχει ως απάντηση το ευτυχισμένη». Με φαντάζομαι λοιπόν  ευτυχισμένη. Αυτή είναι η επιτυχία στις μέρες μας. Να έχεις καταφέρει να τα βρεις με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Να μην έχεις απωθημένα. Να έχεις αγαπήσει τον εαυτό σου . Νιώθω πως είμαι στο σωστό δρόμο.Θα είμαι πετυχημένη όταν δεν στηρίζω  την ευτυχία μου σε εξωτερικούς παράγοντες. Και το δουλεύω κάθε μέρα.Θα το πετύχω σύντομα . Κι αν μαζί μ αυτό έχω και επιτυχία προσωπική και επαγγελματική τότε απλά θα είμαι και πάλι ευτυχισμένη.

Ποια είναι τα μελλοντικά μας σχέδια ;

Πολλά ΟΝΕΙΡΑ  ..Κάναμε μια μίνι περιοδεία με την παράσταση  στην Κύπρο. Τον Σεπτέμβρη θα παίξουμε στο θέατρο Αυλαία στη  Θεσσαλονίκη και μετά θα συνεχίσουμε στην Αθήνα. Παραλληλα ετοιμάζω και κάποιες ζωντανές εμφανίσεις από Σεπτέμβρη και έχω ακόμα το καινούργιο έργο στα σκαριά το οποίο αναβάλλω αφού βλέπω ότι τα ΟΝΕΙΡΑ  συνεχίζουν όλο και πιο δυναμικά.