• Αναζήτηση
 • Παναγιωτάκης: ΔΕΗ κάθε άλλο παρά στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι

  «Η ΔΕΗ κάθε άλλο παρά στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι», δήλωσε ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, κατά την τελευταία του ομιλία ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης

  Στις προοπτικές της ΔΕΗ αναφέρθηκε ο Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, κατά την τελευταία του ομιλία ως διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ. Χαρακτήρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση «πρόσκαιρα και συγκυριακά».

  Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στο τιμόνι της ΔΕΗ, ο κ. Παναγιωτάκης τόνισε ότι «οι προοπτικές και η δυναμική της εταιρείας είναι λαμπρές» και υπογράμμισε ότι η «ΔΕΗ κάθε άλλο παρά στα πρόθυρα της κατάρρευσης είναι».

  Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΕΗ, προϋπόθεση για ένα λαμπρό μέλλον είναι η αποδέσμευση της εταιρείας «απο τα δεσμά του κράτους» και η λειτουργία της «στο πλαίσιο και τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης».

  «Με τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις επιχειρηματικές δράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που έχουμε σχεδιάσει ή προτείνει, η ΔΕΗ το 2022 μπορεί να έχει 5πλάσιο EBITDA σε σχέση με σήμερα. Να έχει πενταπλασιάσει τουλάχιστον το δυναμικό της σε ΑΠΕ και να έχει γίνει leader στην αγορά της Ν/Α Ευρώπης», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτάκης, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της εταιρείας.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk