Φωτιά στην Εύβοια: Δεκαπενταύγουστος στην πληγωμένη Πλατάνα

Συγκίνηση επικράτησε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο χωριό της Πλατάνας στην κεντρική Εύβοια, εκεί όπου οι Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες

Συγκίνηση επικράτησε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο χωριό της Πλατάνας στην κεντρική Εύβοια, εκεί όπου οι Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες ώστε να «εγκλωβιστεί» το πύρινο μέτωπο μέσα στη χαράδρα όπου και βρίσκεται αυτή την ώρα.

Οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν στην εκκλησία του χωριού όπου ο Μητροπολίτης Χαλκίδας τέλεσε τη θεία λειτουργία.  Μετά την θεία λειτουργία ανέφερε. «Ευχαριστούμε την Παναγία γιατί δε έχουμε κανένα θύμα, καμία απώλεια ζωής. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε όσους αγωνίζονται νύχτα μέρα με θυσιαστική διάθεση για να κατασβέσουν την πυρκαγιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς γιορτάζουμε το Πάσχα της Παναγίας. Πιστεύουμε ότι η Παναγία είναι μαζί μας και θα συνεχίσει να είναι μαζί μας» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το χωριό της Πλατάνας κινδύνεψε τις προηγούμενες ώρες αλλά χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, το χωριό σώθηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV