• Αναζήτηση
 • Δήμαρχος Μεσσαπίων στο One Channel: Κάηκαν αγροικίες και αυτοκίνητα κοντά στη Μακρυμάλλη

  Μία γενικά εικόνα από την φωτιά που κατακαίει την Εύβοια έδωσε στο One Channel, ο δήμαρχος Διρφυών Μεσσαπίων κ. Ψαθάς, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

  Μία γενική εικόνα από την φωτιά που κατακαίει την Εύβοια έδωσε στο One Channel, ο δήμαρχος Διρφυών Μεσσαπίων κ. Ψαθάς, τονίζοντας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

  «Αυτή την ώρα υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο το οποίο κατεβαίνει από Μαρκυμάλλη προς βόρεια Ψαχνά και προσπαθούμε με αντιπυρικές ζώνες να το προστατέψουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel.

  Σε ερώτηση για το αν έχουν χαθεί περιουσίες από την φωτιά στην Εύβοια, ο δήμαρχος τόνισε πως δεν έχει εικόνα για το αν έχουν καεί σπίτια, αλλά τόνισε πως έχουν καεί αγροικίες και έχουν καταστραφεί τρία αυτοκίνητα.

  Τόνισε επίσης πως υπάρχουν ζημιές σε σπίτια στο χωριό Μακρυμμάλλη, ενώ εκκενώθηκε και  μια κατασκήνωση στην οποία φιλοξενούνταν υπερήλικες.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk