• Αναζήτηση
 • Facebook: Μπλόκο στην σελίδα του Αρκά

  Μετά από αναφορές χρηστών που ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο αναρτήσεων και σκίτσων του

  Tο facebook μπλόκαρε την επίσημη σελίδα του Αρκά, έπειτα από αναφορές χρηστών που ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο αναρτήσεων και σκίτσων του.

  Ένα μήνα μετά τις αναφορές που έγιναν, το FB ενεργοποίησε το μπλοκάρισμα της σελίδας του Αρκά για το προσεχές 7ήμερο. Στη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος στη σελίδα δεν θα υπάρχει δυνατότητα δημοσιεύσεων.

  «Κάποιοι προσπαθώντας να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους, κάνουν συνεχώς αναφορές για να ρίξουν τη σελίδα του Αρκά στο facebook. Ήδη κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τις δημοσιεύσεις για μια εβδομάδα. Διαδώστε το» σχολίασε την απόφαση του facebook ο Αρκάς.

  Μεταξύ εκείνων των αναρτήσεων του Αρκά που ενόχλησαν ιδιαίτερα ήταν εκείνη που αφορούσε την υπόθεση του Ζακ, καθώς θεωρήθηκε ότι με την ανάρτηση αυτή «ξεπλένει» τους δολοφόνους του. Το συγκεκριμένο σκίτσο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις:

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk