Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος, ΕΡΤ1:22.00

Πράκτορας 007 βρίσκεται στις Ελβετικές Άλπεις σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον σατανικό Μπλόμφελντ, αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης SPECTRE, σε ένα ερευνητικό κέντρο που έχει φτιάξει, με σκοπό να δηλητηριάσει τα παγκόσμια αποθέματα τροφίμων. Η έκτη ταινία της σειράς «Τζέιμς Μποντ» γυρίστηκε μετά την αποχώρηση του Σον Κόνερι. Στη θέση του βρίσκεται ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο οποίος έπαιξε σ΄αυτή τη μία και μόνο ταινία Τζέιμς Μποντ. Ο σκηνοθέτης Πίτερ Ρ. Χαντ προσπαθεί να δημιουργήσει μια ταινία ρεαλιστική που θα αποτελεί πιστή απόδοση του ομότιτλου μυθιστορήματος του Ίαν Φλέμινγκ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Ελβετία, τη Γαλλία, την Αγγλία και την Πορτογαλία. Εντυπωσιακές σκηνές, περιπέτεια, αγωνία και πολλές ωραίες γυναίκες συνθέτουν το σκηνικό της ταινίας.

Παίζουν: Τζορτζ Λάζενμπι, Νταϊάνα Ρινγκ, Τέλι Σαβάλας, Γκαμπριέλ Φερτζέτι, Ίλσε Στεπάτ, Λόις Μάξγουελ, Ντέσμοντ Λιουέλιν, Μπέρναρντ Λι, Τζορτζ Μπέικερ. 0

Ακάλυπτος Star:21.00

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει ρίξει το ηθικό σε όλους τους Ελληνες, αλλά όχι και στον «Ακάλυπτο» Ανδρέα, που θεωρεί ότι η κρίση φέρνει νέες ευκαιρίες για κανούργιες μπίζνες! Τι κι αν έχει μπλέξει με την εκκλησία, την αστυνομία, την πολεοδομία και το ΔΝΤ; Για έναν ακάλυπτο αυτά δεν είναι τίποτε περισσότερο από μικρές λεπτομέρειες. Με τους Ανδρέα Φιλιππίδη, Κώστα Βουτσά, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κατερίνα Λέχου, Αθηνά Μαξίμου, Αντώνη Λουδάρο, σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Αχ και νάμουν άντρας, Open: 20.00

Κωμωδία του Στέφανου Φωτιάδη, του 1966, με τους Μάρω Κοντού, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Νίκο Ρίζο, Γιώργο Μούτσιο. Η Μάρω Κοντού, άνεργη γιατί οι προϊστάμενοί της την παρενοχλούν σεξουαλικά, βρίσκει δουλειά σε μια εταιρία παίρνοντας την ταυτότητα του δίδυμου αδελφού της Αλέκου, που είναι μετανάστης στην Αυστραλία. Γρήγορα κερδίζει την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων της, παίρνοντας τη θέση του διευθυντή. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ερωτεύεται το γιο ενός από τα αφεντικά της, τη στιγμή που αυτοί της προξενεύουν ο καθένας την κόρη του.