Υψηλή ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε στο αίμα του οδηγού που χθες βράδυ τραυμάτισε θανάσιμα 15χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, έξω από τη Λαμία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο 44χρονος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το lamiareport.gr το βράδυ της Πέμπτης, ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και είδε τα τρία αγόρια που έκαναν ποδήλατο την τελευταία στιγμή.

Ο οδηγός έκανε απότομο ελιγμό ώστε να αποφύγει τα παιδιά όμως αυτό δεν απέτρεψε την μοιραία σύγκρουση.

Τα άλλα δύο αγόρια, ένα εκ των οποίων είναι δίδυμος αδελφός του θύματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας έδωσε μάχη

Από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο χειρουργός γιατρός και πατέρας των διδύμων.

Αμέσως μόλις έφτασε και διαπίστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης, με ψυχραιμία έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή.

Ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 15χρονο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Η μητέρα εφημέρευε

Η τραγική ειρωνεία της μοίρας ήθελε το βράδυ, που έγινε το κακό, η μητέρα του Μάριου, επίσης γιατρός, να εφημερεύει στο νοσοκομείο.

Είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, ωστόσο προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους γονείς.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγωδία. Κάτοικοι δήλωσαν πως ο δρόμος όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έχει απότομες στροφές και δεν έχει φώτα.