Το χτύπημα στο κεφάλι της 34χρονης Natalie Christopher, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της νεκροτομής σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καρακούκη, ο οποίος εξέτασε την σορό της 34χρονης αστροφυσικού.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες κατά τις οποίες η 34χρονη βρήκε τραγικό ακαριαίο θάνατό της κατά την πτώση της στην χαράδρα βάθους 20 μέτρων επιβεβαιώθηκαν και από την νεκροτομή.

Το χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού που της κόστισε την ζωή

Αναλυτικότερα από την νεκροτομή διαπιστώθηκε πως η Natalie Christopher έφερε  κατάγματα και κακώσεις από την πτώση και υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείου που έμενε.

Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή.

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι.

Χτύπησε σε κάποιο σημείο πριν καταλήξει στην χαράδρα

Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή κατά την πτώση της πρώτα χτύπησε σε κάποιο σημείο και στη συνέχεια κατάληξε στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων.

Παράλληλα, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Συντετριμμένος ο σύντροφός της

Σημειώνεται πως μόλις λίγες μέρες μετά την τραγική υπόθεση στην Ικαρία,ο σύντροφός της έσπασε την σιωπή του, αναφέροντας πως δυσκολεύεται να περιγράψει πως νιώθει και πως είναι συντετριμμένος.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον θάνατό της Natalie Christopher στην Ικαρία, προκειμένου να βγάλουν χρήματα.

Ειδικότερα επιτήδειοι επιχείρησαν να συλλέξουν χρήματα για την κηδεία της 34χρονης Αγγλίδας, χρησιμοποιώντας το όνομα φίλης της, η οποία αποκάλυψε την απάτη.