Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στην Ικαρία για τον εντοπισμό της Αγγλοκύπριας, η οποία εξαφανίστηκε χθες.

Πρόκειται για την 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ, αστροφυσικό στο επάγγελμα η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο.

Η φωτογραφία της κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, καθώς δεκάδες φίλοι της, αλλά και πολλοί άγνωστοι άνθρωποι, κάνουν έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 34χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, έφθασε στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, συνοδευόμενη από τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το θρίλερ άρχισε χθες το πρωί όταν ο Κύπριος σύντροφος της αγνοούμενης ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Τον είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για τρέξιμο, ωστόσο η ώρα περνούσε και εκείνη δεν έδειχνε σημάδια ζωής, καθώς δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου, σήμα από το κινητό της αγνοούμενης τουρίστριας εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, χωρίς όμως να έχει βρεθεί η ίδια.

Ελικόπτερο της πυροσβεστικής εξοπλισμένο με ειδικές θερμικές κάμερες καθώς και εθελοντές πυροσβέστες έχουν ψάξει ακόμα και το χωριό Καταφύγι και όλη τη γύρω ορεινή περιοχή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η δημόσια έκκληση της οικογένειας

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια της εξαφανισμένης αστροφυσικού, προσπαθώντας να βρει την εξαφανισμένη Νάταλι.

Η αδερφή της με ανάρτησή της στο Facebook, ζητά από οποιοδήποτε που γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Παράλληλα κάνει έκκληση να μην καλούν την αδερφή της στο κινητό της τηλέφωνο γιατί έτσι θα τελειώσει γρηγορότερα η μπαταρία του τηλεφώνου και οι αστυνομικές αρχές δεν θα μπορέσουν να εντοπίσουν την ακριβή του θέση κι ενδεχομένως την θέση της ίδιας.

URGENT URGENT URGENT – MISSING PERSONDR NATALIE CHRISTOPHER Natalie Christopher is missing in IKARIA, GREECE since…

Δημοσιεύτηκε από Saskia Unreserved στις Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019

«Η αδελφή μου Νάταλι Κρίστοφερ αγνοείται από χθες στην Ικαρία της Ελλαδας. Αν έχετε τον αριθμό της, σας παρακαλώ μην την καλείτε. Αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία και η αστυνομία προσπαθεί να βρει τη θέση της με το κινητό της» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Κηλίδες αίματος στο κρεβάτι

Όπως αναφέρεται στον Πολίτη Κύπρου, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Αναφέρεται επίσης ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.