Άγγ. Τσιγκρής στο One Channel: Μαζική ανθρωποκτονία με ιδεολογικά κίνητρα η επίθεση στο Τέξας

«Μαζική ανθρωποκτονία με ιδεολογικά κίνητρα» χαρακτήρισε την πρόσφατη φονική επίθεση στο Τέξας των ΗΠΑ ο Άγγελος Τσιγκρής.

«Μαζική ανθρωποκτονία με ιδεολογικά κίνητρα» χαρακτήρισε την πρόσφατη φονική επίθεση στο Τέξας των ΗΠΑ ο Άγγελος Τσιγκρής. Μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο εγκληματολόγος και βουλευτής της ΝΔ σχολίασε πως «όλα τα –ισμός μπορεί να κάνουν κακό. Ρατσισμός, ξενοφοβία.

Γι αυτό πρέπει να είμαστε νηφάλιοι. Ειδικά όσοι έχουν δημόσιο λόγο και εξουσία». Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη «να δούμε σαν κοινωνίες πόσους μετανάστες χρειαζόμαστε. Αυτοί, όσοι θα είναι, πρέπει να νομιμοποιηθούν. Και όταν γίνει αυτό πρέπει να έχουν όλα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες».

«Είναι ανάγκη να προστατεύσουμε τα σύνορά μας. Και να εφαρμόσουμε μια συγκεκριμένη μεταναστευτική νομοθεσία στη χώρα μας» κατέληξε. Ακόμα μίλησε για μία πρόσφατη έρευνα με τους λόγους ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα.

«Έντεκα είναι οι λόγοι. Μεταξύ αυτών, ερωτικό πάθος, αντεκδίκηση, οικονομικές διαφορές, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ιδεολογία, λύτρωση, έκρηξη. Η ανθρωποκτονία είναι αρχέγονη πράξη. Υπήρχε και θα υπάρχει» ανέφερε.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
ΒημαTV