Την προσαγωγή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής καταγγέλλει ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, τον σταμάτησαν κάτω από το σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες πισθάγκωνα και με περιπολικό οδηγήθηκε στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου και κρατήθηκε για περίπου μία ώρα προτού αφεθή ελεύθερος.

Σύμφωνα με το στέλεχος του «Ρουβίκωνα», η κίνηση αυτή «πρέπει να εντάσσεται σε μια λογική που λέει να με φορτώνουν και να με πηγαίνουν ΓΑΔΑ κάθε φορά που κάνει κάτι ο Ρουβίκωνας», σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους.

«Αντικειμενικός στόχος των συνεχόμενων προσαγωγών είναι η απενεργοποίηση και η κόπωση του υποκειμένου που υφίσταται την φθορά της συνεχόμενης πίεσης. By the book είναι σωστό και ως λογική, όταν όμως έχει να κάνει με φυσιολογικούς ανθρώπους και όχι με τρελοκομεία όπως είναι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Ρουβίκωνα» συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Το στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας προσθέτει πως οι συγκεκριμένες τακτικές είναι «μέσα στο παιχνίδι», υπογραμμίζει ωστόσο: «Απλά πάρτε το χαμπάρι, οι απειλές σε μας δεν πιάνουν. Αν θέλετε να μας βάλετε τρομονόμο, βάλτε τον. Αν θέλετε να χώσετε φυλακή 1-2 από εμάς, κάντε το. Εσείς την δουλειά σας και εμείς την δική μας. Ιδιώνυμο και τα μυαλά στα κάγκελα».