Γρ. Γερακαράκος στο One Channel: Η Αστυνομία δεν μπορεί να εγκατασταθεί στα πανεπιστήμια

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ανέφερε πως «η προηγούμενη κυβέρνηση μίλαγε σε αυτούς που έσπαγαν και έκαιγαν λες και είναι κάποιοι που παραστράτησαν».

Για την ασφάλεια μίλησε στην εκπομπή One Lineο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο κ. Γερακαράκος ανέφερε πως «η προηγούμενη κυβέρνηση μίλαγε σε αυτούς που έσπαγαν και έκαιγαν λες και είναι κάποιοι που παραστράτησαν» ενώ «οι αστυνομικοί, είτε έφταιγαν είτε όχι, πήγαιναν στο σπίτι τους με διαθεσιμότητα». Σχετικά με τη νέα κυβέρνηση είπε πως «φαίνεται ότι θέλει να αλλάξει πράγματα».

Σχολίασε ως θετική τη σύλληψη του στελέχους του Ρουβίκωνα ενώ σχετικά με το άσυλο είπε πως «ναι, όταν διαταχθούμε θα κάνουμε τη δουλειά μας» αλλά τόνισε πως «η αστυνομία δεν μπορεί να εγκατασταθεί στα πανεπιστήμια ούτε να τα φυλάει». Επιπλέον τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη εξοπλισμού του σώματος.

Τέλος υποστήριξε πως «ο Έλληνας αστυνομικός αγαπάει την δουλειά του» και πρόσθεσε πως «δεν μας υποστηρίζει κανένας κοινωνικά, σε άλλες χώρες οι πολίτες στηρίζουν την αστυνομία».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV