Ελλάδα και Ανατολή ένωσαν τις δυνάμεις τους  το βράδυ της Πέμπτης το Nammos της Μυκόνου. Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Αιγύπτιου συναδέλφου του Amr Diab «τάραξε τα νερά» της παραλίας της Ψαρρούς με τους δύο καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο εντυπωσιακό stage προκειμένου να ξεσηκώσουν το ελληνόφωνο και αραβόφωνο κοινό τους που δεν σταμάτησε να χορεύει.

Παρά το γεγονός ότι το «μαγικό χαρτάκι», το εισιτήριο για τη συγκεκριμένη συναυλία κόστιζε από 1.000 έως 1.500 ευρώ αναλόγως με το τραπέζι, το μενού και τα ποτά στο Nammos δεν έπεφτε καρφίτσα. Μάλιστα καθώς το κοινό προσήλθε νωρίτερα από την ώρα έναρξης δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα στην Ψαρρού.

Το πρόγραμμα άνοιξε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα ο Amr Diab ερμηνεύοντας το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα με τον κόσμο να τον αποθεώνει, ενώ στον ουρανό έσκασαν δεκάδες πυροτεχνήματα. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε ήταν το «Όλος Δικός Σου».

Το πάρτι δίπλα στην παραλία της Μυκόνο δεν σταμάτησε παρά νωρίς… το πρωί με το κοινό να διασκεδάζει και να χορεύει ασταμάτητα. Μάλιστα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε πάνω στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο αγαπημένος του καλλιτέχνης, για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον τράβηξε πίσω στο stage και φωτογραφήθηκε μαζί του.