Η είδηση του θανάτου του 23χρονου γιου του ιδιοκτήτη των καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» ξύπνησε μνήμες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από 2,5 χρόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βακάκη.

Πρόκειται για απίστευτο παιχνίδι της μοίρας, να σκοτώνεται ο γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών σε τροχαίο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του γιου του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo.

Τότε, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 ο οδηγός της Porsche «καρφώθηκε» σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και να χάσουν τη ζωή τους ο ίδιος, ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος και η συνεπιβάτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου Αποστολία και ο τριών ετών γιος της, Παύλος.

Τραγική φιγούρα εκείνου του συμβάντος ο οδηγός του σταματημένου Peugeot, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο και βγαίνοντας από τις τουαλέτες του πάρκινγκ αντίκρισε το όχημά του τυλιγμένο στις φλόγες με την οικογένειά του να βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης το όχημα του Γιώργου Βακάκη έτρεχε με 320χλμ την ώρα, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Honda, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος και ο τριών ετών γιός του κ. Πατμάνογλου, εξαϋλώθηκε με τα καύσιμα να σκορπίζονται στον αέρα, το μοτέρ να εκτινάσσεται σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα να κόβονται στη μέση.