• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Η τραγωδία στο Μάτι δεν μπορεί να ξεχαστεί

  «Χρέος όλων μας είναι να μην ξαναζήσουν οι πολίτες στη χώρα τέτοιο εφιάλτη», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

  «Χρέος όλων μας είναι να μην ξαναζήσουν οι πολίτες στη χώρα τέτοιο εφιάλτη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

  «Η τραγωδία στο Μάτι δεν  μπορεί να ξεχαστεί. Χρέος όλων μας είναι να μην ξαναζήσουν οι πολίτες στη χώρα τέτοιο εφιάλτη. Υποχρέωση της Δικαιοσύνης είναι να αποδοθούν οι ευθύνες. Ευθύνη της Κυβέρνησης είναι  να σταθεί κοντά στους ανθρώπους στο Μάτι, για να κλείσουν οι «πληγές» και να επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

  «Το Κίνημα Αλλαγής στάθηκε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους. Θα συνεχίσουμε  να τους στηρίζουμε, να διεκδικούμε και να ελέγχουμε   την υλοποίηση  των Κυβερνητικών εξαγγελιών», καταλήγει, στη δήλωσή της, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk