Ορίστηκαν οι άνθρωποι – «κλειδιά» στην Βουλή από τον Κ. Τασούλα

Γενικός γραμματέας ο Γ. Μυλωνάκης και ειδικός γραμματέας ο Β. Μπαγιώκος.

Τους ανθρώπους – «κλειδιά» στην Βουλή που θα τον πλαισιώνουν, όρισε ήδη ο νέος Πρόεδρός της Κώστας Τασούλας. Πρόκειται για τον σύμβουλο και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα της Βουλής και τον Βασίλη Μπαγιώκο, που αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού γραμματέα της Βουλής.

Ο κ. Μυλωνάκης είναι στέλεχος της δημόσιας διοίκησης και υπήρξε συνεργάτης του πρωθυπουργού όταν ήταν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Θεωρείται από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Όσον αφορά τον κ. Μπαγιώκο,, είναι μια επιλογή εκ των έσω, καθώς είναι προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιστημονικής Εποπτείας και ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής.

Μέχρι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τους νυν γενικό και ειδικό γραμματέα Κώστα Αθανασίου και Κώστα Βασιλάκη να παραμείνουν στις θέσεις αν και ήδη έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Parties, μόνο parties Η νεαρή, ωραιότατη Κάια Γκέρμπερ, η 18χρονη super model κόρη της Σίντι Κρόφορντ, η οποία λατρεύει την ελληνική μουσική... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk