• Αναζήτηση
 • Θερμός εναγκαλισμός Μητσοτάκη – Τασούλα στη Βουλή

  Λίγο πριν ανέβει στο βήμα του Προεδρείου προκειμένου να απευθύνει την πρώτη του ομιλία, και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές, ο κ. Τασούλας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί

  Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή του ως νέος πρόεδρος της Βουλής, δέχτηκε ο Κώστας Τασούλας.

  Λίγο πριν ανέβει στο βήμα του Προεδρείου προκειμένου να απευθύνει την πρώτη του ομιλία, και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές, ο κ. Τασούλας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον ασπαστεί.

  Ο κ. Τασούλας, ο οποίος διαθέτει μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία, αποτέλεσε αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη για τη θέση του πρόεδρου και στηρίχθηκε από όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ, το οποίο δήλωσε παρών.

  Στις μεσοπρόθεσμες προτεραιότητες του νέου προέδρου της Βουλής, συμπεριλαμβάνονται η συνεπέστερη παρουσία των βουλευτών σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, η τήρηση των κανόνων καλής νομοθέτησης μέσω μιας επιχείρησης να μπει «φρένο» στον «βομβαρδισμό» άσχετων τροπολογιών, ενώ στο πνεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα προωθήσει και την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλους τους χώρους του Κοινοβουλίου.

  Δείτε επίσης
  Inbox
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk