• Αναζήτηση
 • Τι θα «τρέχει» το καλοκαίρι με προθεσμίες και δηλώσεις

  Οι 35 περιοχές που ξεκινούν από τη Δευτέρα n Πού λήγουν οι προθεσμίες και πού θα δοθεί παράταση

  Σε 35 περιοχές στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου η συλλογή δηλώσεων. Πρόκειται για παλιά προγράμματα κτηματογράφησης, τα οποία είχαν παγώσει από το 2011 εξαιτίας δικαστικών διενέξεων.

  Στο μεταξύ, τα μάτια τους δεκατέσσερα πρέπει να έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στις περιοχές που είναι σε εξέλιξη το τελευταίο πρόγραμμα κτηματογράφησης προκειμένου να γνωρίζουν τι τρέχει μέσα στο καλοκαίρι στο Κτηματολόγιο. Κι αυτό διότι σε ορισμένες από αυτές λήγει το τρίμηνο, το επιπλέον τρίμηνο (3+3 μήνες) που δίνεται από το Κτηματολόγιο και σε άλλες το χρονικό περιθώριο – ανάσα που δόθηκε με υπουργική απόφαση, όπου η οροφή είναι οι έξι μήνες. «ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν έναν αναλυτικό πίνακα με όλες τις προθεσμίες που λήγουν – και τις περιοχές που αφορούν – προκειμένου οι ιδιοκτήτες ακινήτων να ξέρουν τα περιθώρια που έχουν για την υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο.

  -Ποια η μεγάλη δυσκολία του τελευταίου προγράμματος κτηματογράφησης

  -Πού λήγουν οι προθεσμίες και πού θα δοθεί παράταση

  -Ποιες οι συνέπειες για τους ιδιοκτήτες 170.000 ακινήτων που δεν τα έχουν δηλώσει

  Τι θα «τρέχει» το καλοκαίρι με προθεσμίες και δηλώσεις

  Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ της Πέμπτης.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk