Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολουθεί από κοντά το θρυλικό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό, με το BBC να βρίσκεται στην Αθήνα για τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο θρύλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν την έναρξη τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στο βρετανικό κανάλι. Το αφεντικό των δύο συλλόγων ανέλυσε το πλάνο του για την Νότιγχαμ και έθεσε ως στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Premier League.

«Έχουμε ένα πλάνο μακράς διάρκειας και με βάση αυτό το πλάνο θέλουμε να επαναφέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η Νότιγχαμ ανήκει στην Premier League. Ανήκει στην ελίτ της Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά στο BBC.

Η άνοδο των Ρεντς στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ο μεγάλος στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δουλεύει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του για να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει με βάση την τεράστια ιστορία της: στην Premier League.