• Αναζήτηση
 • Χαρδαλιάς για θεομηνία στη Χαλκιδική: Η μεγαλύτερη καταιγίδα εδώ και 35 χρόνια

  Στα δύο απρόοπτα γεγονότα που έγιναν αιτία να θρηνήσουμε επτά θύματα έκανε αναφορά ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

  Στα δύο απρόοπτα γεγονότα που έγιναν αιτία να θρηνήσουμε επτά θύματα έκανε αναφορά ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

  Ο κ. Χαρδαλιάς μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανέφερε ότι τα τεράστια προβλήματα και οι καταστροφές οφείλονται σε δύο γεγονότα που ήταν πολύ δύσκολο να προβλεφθούν.

  «Το ένα αφορούσε την καταιγίδα που ήταν η μεγαλύτερη τα τελευταία 35 χρονια στην περιοχή και η εξέλιξη της σε ανεμοστρόβιλο. Το δεύτερο ήταν ότι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη βλάβη στην ιστορία της ΔΕΗ» εξήγησε ο κ. Χαρδαλιάς.

  Όπως διευκρίνισε «κατέρρευσαν πέντε πυλώνες της ΔΕΗ, οι δύο τελείως και οι τρεις με σημαντικά προβλήματα» προσθέτοντας ότι από τις 11 το βράδυ της Τετάρτης αναζητήθηκαν και βρέθηκαν ανταλλακτικά από όλη την Ελλάδα.

  «Το αρχικό σχέδιο για αποκατάσταση των βλαβών σε 72 ώρες, μέχρι, δηλαδή, το βράδυ του Σαββάτου, θα προσπαθήσουμε να το αποκαταστήσουμε σήμερα το βράδυ» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk