Επίσκεψη του Γιάννη Μώραλη στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε χθες, κατόπιν προσκλήσεως του αντιπτεράρχου και διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Γρηγορίου Πρεζεράκου, την Προεδρική Φρουρά

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε χθες, κατόπιν προσκλήσεως του αντιπτεράρχου και διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Γρηγορίου Πρεζεράκου, την Προεδρική Φρουρά.

Μαζί με τους δημάρχους Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, και Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ο Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε το διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου και ξεναγήθηκε στους χώρους του στρατοπέδου, όπου ενημερώθηκε για τη δράση, αλλά και την ιστορική διαδρομή της Προεδρικής Φρουράς.

Ο κ. Μώραλης δήλωσε γι’ αυτήν την επίσκεψη:

«Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία του αντιπτεράρχου κ. Πρεζεράκου, προκειμένου δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου να επισκεφθούμε την Προεδρική Φρουρά και να μάθουμε σημαντικά και ενδιαφέροντα στοιχεία και για την ιστορική της διαδρομή, αλλά και στοιχεία για τη σημερινή της λειτουργία. Πάντα έχει ενδιαφέρον να μαθαίνεις καινούρια πράγματα, και αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις από πρώτο χέρι πληροφορίες για τα σύμβολα της χώρας μας, ένα εκ των οποίων αποτελούν οι Εύζωνοι και η Προεδρική Φρουρά. Ευχαριστήσαμε τον αντιπτέραρχο και τους συνεργάτες του γι’ αυτήν την πραγματικά ξεχωριστή δυνατότητα που μας έδωσαν, αλλά και για την εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk