Αντ. Καρακούσης στο One Channel: Η κυβέρνηση μπήκε με… φόρα

Το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στη Βουλή, σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» Αντώνης Καρακούσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel

Το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στη Βουλή, σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» Αντώνης Καρακούσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel.

To ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης «Μαζί» με συντονιστή τον κ. Σκέρτσο, είναι μία καινοτομία του νέου κυβερνητικού σχήματος» σημείωσε ο κ. Καρακούσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάσει ένα μηχανισμό συντονισμού και παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου λαμβάνοντας υπόψιν προφανώς τις πικρές εμπειρίες με τα προβλήματα συντονισμού που είχαν άλλες κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης.

Ο κάθε υπουργός έλαβε έναν φάκελο οδηγιών και έτσι ουσιαστικά εξειδικεύονται τα μέτρα που κάθε υπουργός έχει καθήκον να μελετήσει και να εφαρμόσει», συμπλήρωσε .

Αναφερόμενος στην «καρατόμηση» του αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ ο κ. Καρακούσης δήλωσε ο «Ο κ. Χρυσοχοϊδης ζήτησε την παραίτησή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ επειδή έπαιξε αυτό λέμε «κομματικό παιχνίδι».

Ο κ. Καρακούσης δήλωσε πως πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα που δείχνει πως μπήκε η νέα κυβέρνηση μπήκε με φόρα.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk