Σταϊκούρας: Θα κρατήσουμε τα θετικά – Θα διορθώσουμε σφάλματα

Φορολογικές ελαφρύνσεις, δημιουργία θέσεων απασχόλησης, δημιουργία προϋποθέσεων για ανάπτυξη βρίσκονται στο πρώτο πλάνου του νέου ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα

Η μείωση των ορατών κινδύνων στα δημόσια οικονομικά, η φορολογική ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, η δημιουργία θέσεων απασχόλησης και η οικοδόμηση προϋποθέσεων για ανάπτυξη, αποτελούν τους κύριους στόχους του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας, παρά τα έντονα προβλήματα στην οικονομική πολιτική, ο ίδιος δεν θα μηδενίσει το έργο των προκατόχων του. «Δεν θα πω ότι παραλάβαμε καμμένη γη. Αυτή η προσέγγιση δεν ωφελεί τη χώρα και τους πολίτες», είπε και πρόσθεσε: «Θα κρατήσουμε τα θετικά και θα οικοδομήσουμε πάνω σε αυτά. Θα διορθώσουμε ωστόσο τα σφάλματα και τις παραλείψεις».

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα το δίπολο στο οποίο θα επενδύσει η Νέα Δημοκρατία είναι «αποδοτικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη».

«Ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα εργαστούμε με συνοχή, ταχύτητα, σεμνότητα και αποφασιστικότητα. Έχουμε συνείδηση του χρέους μας για ισχυροποίηση της οικονομίας», τόνισε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk