• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης στο CNBC: Ανάπτυξη, περισσότερες θέσεις εργασίας και ασφάλεια

  «Σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνον για την Ελλάδα»

  Ως «σημαντική νίκη για την Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη μεγάλη του νίκη στις εκλογές της Κυριακής.

  Μιλώντας στο CNBC ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνον για την Ελλάδα. Φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν τα κατάφερε να περάσει το όριο του 3%, πράγμα που συνιστά μεγάλη νίκη για την ελληνική δημοκρατία», δήλωσε ο αρχηγός της ΝΔ. Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που παρέλαβα ένα κόμμα, που βρισκόταν στο 28% στις προηγούμενες εκλογές και το πήγα σχεδόν στο 40%. Εξασφάλισα αυτοδυναμία, πράγμα που θεωρούσε ο κόσμος αδιανόητο πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πραγματικά ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα, πράγμα που υποσχέθηκα και θα το κάνω».

  Παράλληλα, ο κ.  Μητσοτάκης υπογράμμισε  ότι η ατζέντα του είναι να φέρει την ανάπτυξη στην οικονομία, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και να διασφαλίσει ότι ο ελληνικός λαός θα ξανανιώσει ασφαλής.

  «Η νέα κυβέρνηση θα ανακοινωθεί αύριο, γι’ αυτό σας ζητώ λίγη υπομονή για τον νέο υπουργό Οικονομικών, που θα ορκιστεί την Τρίτη. Το πρώτο μας υπουργικό συμβούλιο θα γίνει την Τετάρτη κι η δουλειά αρχίζει από αύριο το πρωί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk