Νωρίς το πρωί αναμένεται να ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει για να ψηφίσει στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού, στις 10:00 π.μ.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στις 10:15 π.μ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, στις 10:30 π.μ.

Στο Χαϊδάρι, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στις 10:00 π.μ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα ψηφίσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, στις 10:30 π.μ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Λιοσίων.

Ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης, θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη, στις 12:30 μ.μ.

Όσον αφορά τους πρώην πρωθυπουργούς, ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου, ο Κώστας Καραμανλής θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης, στις 10:00 π.μ., και ο Γιώργος Παπανδρέου θα ψηφίσει στην Πάτρα, στις 11:00 π.μ.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)