Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι του στη Βούλα έζησε επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, όταν εισέβαλλαν το πρωί στο σπίτι του, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Οι δράστες αφού απείλησαν τον επιχειρηματία άρχισαν να ψάχνουν σε κάθε σπιθαμή του σπιτιού του, απειλώντας τον ότι θα τον βλάψουν σε περίπτωση που αντιδράσει η καλέσει την αστυνομία.

Το περίεργο της υπόθεσης, φαίνεται να είναι, πως την ώρα της ληστείας βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του cnn.gr, ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν κατάλαβαν τίποτα.

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν ένα χρηματικό ποσό και κάποια χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή. Ο 46 χρονος επιχειρηματίας επικοινώνησε αμέσως μετά με τις Αρχές.

Αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται πως οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι του 46χρονου για αρκετές ημέρες από τη συμμορία των κακοποιών και να γνώριζαν από πιο σημείο έπρεπε να εισβάλουν.

Μάλιστα οι Αρχές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο οι δράστες να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και να τον ακολούθησαν κατά τη διαδρομή της επιστροφής του στο σπίτι.