Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αφήσει τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με την πολιτική εξήγησε μέσα από την εκπομπή One Talk η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου.

Η κ. Ζησιοπούλου – Λιβανίου τόνισε πως μπαίνει στην πολιτική με πάρα πολύ κέφι, ενώ υπογράμμισε ότι λόγω της ενασχόλησής της με την δημοσιογραφία «ξέρω τα προβλήματα του κόσμου». «Το 2012 ξεκίνησα το πρώτο ετήσιο λεύκωμα με όνομα ‘’Δύναμη Προσφοράς’’ που αποτελεί λεύκωμα με προσωπικές συνεντεύξεις των ανθρώπων της προσφοράς στη χώρα μας» είπε, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή και συνέχισε «το λεύκωμα αυτό μεγάλωσε και το 2017 γέννησε ένα κίνημα αλληλεγγύης, που με τη σειρά του γέννησε την ιστοσελίδα, η οποία προβάλει τα πρότυπα ανθρωπιάς και φιλανθρωπίας».

«Μπαίνω στην πολιτική γιατί ήταν πολύ τιμητική η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε και συμπλήρωσε πως «τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η ασφάλεια, η οικονομία, η ανάπτυξη που δεν ήρθε ποτέ είναι πολύ σοβαρά, όμως το άλλο σκέλος του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας έχει να κάνει με την κοινωνική συνοχή, η οποία θα έρθει μέσα από την αλληλεγγύη και το ξέρει καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Θα είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας στην επόμενη μέρα διακυβέρνησης της ΝΔ» κατέληξε. Μιλώντας για το άλμα από τη δημοσιογραφία στην πολιτική είπε πως τον πρώτο καιρό που πήγαινε για περιοδείες ο κόσμος μπερδευόταν και νόμιζε ότι βρίσκεται εκεί για ρεπορτάζ, ενώ κατέστησε σαφές πως είναι πλέον πολύ δύσκολο για εκείνη να επιστρέψει στην δημοσιογραφία. Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή της και για τα σχολικά της χρόνια, όπου -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- ήταν σπασικλάκι και σημαιοφόρος στο σχολείο. Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει μια ανάρτησή της, όπου μεταξύ άλλων δήλωνε πως έχει επισκεφτεί 500 λαϊκές αγορές και είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης στα Social Media, απάντησε πως είναι αλήθεια και συμπλήρωσε «έχω επισκεφτεί όλες τις λαϊκές της Αθήνας για ρεπορτάζ».

Πηγή: onetv.gr