• Αναζήτηση

Γεννηματά κατά Τσίπρα : Χρεοκόπησε το όνομα Αριστεράς

«Το ΚΙΝΑΛ είναι το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά

«Ο κ. Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς με τις πολιτικές που εφάρμοσε, επιβάρυνε την οικονομία με 200 δισεκ. ευρώ» τόνισε η Φώφη Γενννηματά με φόντο τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.  Εκτίμησε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας θα καταρρεύσει το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία.

«Έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς» ανέφερε η κ. Γεννηματά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και συνέχισε:  «Χρεοκόπησε το όνομα Αριστεράς τολμώ να πω, με πολιτικές που εφάρμοσε με τη συνύπαρξη του με τον κ. Καμμένο και την Καραμανλική δεξιά, τώρα δε διστάζει να πουλήσει και την Καραμανλική συνιστώσα. Στα προεκλογικά σποτάκια παρατηρώ ότι ούτε το πρόσωπό του δεν αντέχει τα ψέματα που λέει».

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος, είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση» και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρας ότι «εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές». «Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α’ κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης; Έχει το ανάστημα να μιλήσει στον Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά.

«Είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές» τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ

Η κ. Γεννηματά σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ συμπεριφερόταν σα να μην κυβερνούσε αυτός, σα να μην έχει ευθύνη, σα να είναι όλα καλώς καμωμένα, σα να μην έφερε τρίτο μνημόνιο, σα να μην υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας και με τη φωτιά στο Μάτι είπε ότι δεν είχε καταλάβει τι γινόταν με τις κάμερες.

Έκανε λόγο για «ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο Μάτι». «Κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, έλεγαν όλοι πόσο καλά τα έκαναν χάθηκαν τόσες ψυχές και κανείς δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk