H ομάδα«Καμία Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη ανέλαβε την ευθύνη για τoν βανδαλισμό της εισόδου της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή σχόλιο της εφημερίδας για τον θάνατο μετανάστριας από την Αρμενία, η οποία έπεσε από τον πρώτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ομάδας έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν οι φράσεις: «Για κάθε δημοσίευμα γεμάτο ρατσισμό απέναντί σας θα έχετε τον φεμινισμό» και «ATHENS VOID».

Η ομάδα «Καμία Ανοχή» δημοσιοποίησε κείμενό της στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: « Η Γκαϊνέ Κασαρτζιάν ήταν ταξική μας αδερφή. Η γυναίκα που εξωθήθηκε στην αυτοκτονία, ενώ εργαζόταν ως αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο στη Νίκαια δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Μάλιστα τα μέλη της ομάδας καλούν σε κινητοποίηση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα.

«Οι μετανάστριες είναι της γης οι κολασμένες. Απέναντι στ’ αφεντικά είμαστε ενωμένες», καταλήγουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης.