Τον… «έρωτά» του για τον Αλέξη Τσίπρα διατυμπανίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Κώστας Ζουράρις.

Σε συνέντευξή του στο GrTimes.gr. και στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν τον εμπνέει ο κ. Τσίπρας ως πολιτική προσωπικότητα, απαντά: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί… εγώ τον λέω «το αγόρι μου», είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να συσχετίσει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, μία σύγκριση που έκανε εξάλλου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς».

Σε αυτό το σημείο, όμως, ο κ. Ζουράρις δεν διαφώτισε τη δημοσιογράφο και το κοινό ως προς τι κάνει τον Αλέξης Τσίπρα τόσο ξεχωριστό.

Αντίθετα, σταμάτησε επειδή… βαριόταν: «Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο». Και πρόσθεσε: «Μαζί με τον Βενιζέλο… γιατί ο Βενιζέλος έκανε μεγάλα λάθη. Ο Αλέξης έκανε μικρά λάθη».

Δείτε την απίθανη συνέντευξή του: