Ο ανακόλουθος Τσίπρας από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο και από εκεί για τον «Σκάι»

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αφού είχε δηλώσει κώλυμα να παρευρεθεί στο ντιμπέιτ το οποίο είχε καθοριστεί αρχικά από τα μέλη της διακομματικής για την 1η Ιουλίου λόγω της Συνόδου Κορυφής , τελικά χθες, έφυγε από τις Βρυξέλλες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προκειμένου να μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης και να μιλήσει σε άλλη μία προεκλογική συγκέντρωση

Οι σπασμωδικές κινήσεις του πρωθυπουργού λίγο πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση φανερώνοντας τα πολιτικά αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει.

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αφού είχε δηλώσει κώλυμα να παρευρεθεί στο ντιμπέιτ το οποίο είχε καθοριστεί αρχικά από τα μέλη της διακομματικής για την 1η Ιουλίου λόγω της Συνόδου Κορυφής,  τελικά χθες, έφυγε από τις Βρυξέλλες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προκειμένου να μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης και να μιλήσει σε άλλη μία προεκλογική συγκέντρωση.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός κατηγορούσε όλο το προηγούμενο διάστημα τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης ότι ήταν υπεύθυνα για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε μία ημερομηνία που θα βόλευε όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Τελικά ο κ. Τσίπρας με την απόφασή του να φύγει χθες, από τη Σύνοδο Κορυφής (σ.σ συνεχίζεται σήμερα) προκειμένου να μιλήσει στο Ηράκλειο απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ανακόλουθος σε όλα όσα λέει.

Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε μάλιστα στο… πόδι του τον ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, μπήκε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος το οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να μεταβεί σε μία κομματική συγκέντρωση και να απευθυνθεί στον «δημοκρατικό λαό του Ηρακλείου» όπως είπε στην αρχή της ομιλίας του.

Μετά το Ηράκλειο πάει… ΣΚΑΙ

Ο πρωθυπουργός μετά την ομιλία στο Ηράκλειο, επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς το βράδυ θα βρεθεί στο κανάλι που δεν ήθελε να περνάει ούτε απ΄ έξω. Ο κ. Τσίπρας, αποφάσισε ξαφνικά να σπάσει για τον εαυτό του το εμπάργκο κατά του ΣΚΑΙ που είχε επιβάλει στις 25 Ιουλιόυ του 2018, δύο ημέρες δηλαδή μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Πρόκειται όπως λένε όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι για κίνηση πανικού και απελπισίας στο παρά πέντε των εκλογών.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk