Αλ. Ρωμανός Λιζάρδος στο One Channel: Το ΜέΡΑ25 είναι κοντά στην ιδεολογία μου

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του ως κριτικός κινηματογράφου και να ασχοληθεί με την πολιτική εξήγησε μέσα από την εκπομπή One Direct ο υποψήφιος με το ΜέΡΑ25, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του ως κριτικός κινηματογράφου και να ασχοληθεί με την πολιτική εξήγησε μέσα από την εκπομπή One Direct ο υποψήφιος με το ΜέΡΑ25, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος.

«Το ΜέΡΑ25 είναι κοντά στην ιδεολογία μου» διευκρίνισε σε αυτό το πλαίσιο και συμπλήρωσε ότι « οι λόγοι που είμαι κοντά ιδεολογικά είναι γιατί ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει εχθρούς που θα χαιρόμουν να ήταν εχθροί μου».

Αναφορικά με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 υπογράμμισε ότι το γεγονός πως «ο Βαρουφάκης δεν έχει δεχτεί μηνύσεις από κανέναν, ενώ μιλάει με ονόματα, δείχνει ότι μάλλον λέει αλήθεια».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «ότι τον καλούν σε συνέδρια από όλο τον κόσμο για να μιλήσει, μάλλον δείχνει ότι είναι σημαντικός». Αναφερθείς στην ΕΡΤ είπε πως «έχει μια δόση σκοταδιού μετά το κλείσιμο», ενώ για το θέμα της αξιολόγησης τόνισε πως «ο άνθρωπος που φοβάται την αξιολόγηση δεν γνωρίζει καλά τον εαυτό του».

 

Πηγή: onetv.gr

Inbox
Σίβυλλα
Helios Kiosk