Ο Κυριάκος και η αγρότισσα

Η Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου είναι αγρότισσα από τον Αλιάκμονα Βοϊου Κοζάνης που διεκδικεί θέση στα έδρανα της Βουλής.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος της Ν.Δ. ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με την υποψήφια Βουλευτή Κοζάνης κα Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου – Βαρζή στην οποία ευχήθηκε καλή  επιτυχία στις προσεχείς εκλογές. Η κα Πρώϊου – Βαρζή με τη σειρά της ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και υποσχέθηκε οτι εφ΄ όσον εκλεγεί, θα πράξει το καλύτερο δυνατό για το Νομό Κοζάνης και τους κατοίκους ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού.

Ποια είναι η κα Εύη Πρώϊου – Βαρζή

Η Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου είναι αγρότισσα από τον Αλιάκμονα Βοϊου Κοζάνης που διεκδικεί θέση στα έδρανα της Βουλής.

Άφησε τη μεγάλη πόλη συνειδητά για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της στο χωριό της που τόσο αγαπά. Η ίδια ψήνει τα μερακλίδικα καφεδάκια στο παραδοσιακό της καφενείο, «Το Βρατίν» και ακούει προσεκτικά τα προβλήματα των συγχωριανών της αλλά και όλων των πολιτών από τις διάφορες θέσεις ευθύνης που μέχρι σήμερα κατείχε. Η αποκέντρωση δεν την εμπόδισε να είναι δραστήρια. Αντιθέτως την ευαισθητοποίησε, την έκανε να δίνει λύση στα προβλήματα αφού άλλωστε ήταν και δικά της προβλήματα. Μοιράζεται τις ανησυχίες των συμπολιτών της, ζει τις ίδιες δυσκολίες και ξέρει τι χρειάζεται για να πάει μπροστά ο τόπος.

Η γνωριμία της με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κο Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν καταλυτική για να πάρει την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές. «Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή του Βοϊου, επισκέφθηκε με το επιτελείο του το καφενείο μου. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και να συνομιλήσω μαζί του. Ο ίδιος με παρότρυνε να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και την ενέργειά μου για το καλό του τόπου μου κι ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του».

Η Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου ( η μοναδική υποψήφια Βουλευτής από το Βόϊο της Κοζάνης) πιστεύει πως τώρα είναι η ευκαιρία να αφήσουμε το παλιό και να κάνουμε μια νέα αρχή για το μέλλον που μας αξίζει!

 

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk