Μετά τη μεγαλοπρεπή… κωλοτούμπα του πρωθυπουργού ο οποίος αποφάσισε να «αδειάσει» τον ίδιο του τον εαυτό, να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ και να παραχωρήσει αύριο συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άρχισαν να βγαίνουν κάποιοι από τους συνεργάτες του και να… αποθεώνουν τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σχολίασε την αλλαγή πλεύσης από Τσίπρα απέναντι στον ΣΚΑΙ φτάνοντας να μιλήσει ακόμη και για… στημένους διαιτητές.

«Ο Τσίπρας δεν κωλώνει. Άλλοι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια» είπε αναφερόμενος προφανώς στη μη πραγματοποίηση του ντιμπέιτ. Πρόσθεσε δε ότι «η κίνηση του πρωθυπουργού αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει και με στημένο διαιτητή».

Μέχρι το 2014 πηγαίναμε στραβά…

Ο κ. Παππάς μιλώντας στον Real Fm δεν παρέλειψε να κινδυνολογήσει και πάλι ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. «Ο ελληνικός λαός έχει μπροστά μία πάρα πολύ σαφή επιλογή» και υπογράμμισε ότι «η ΝΔ δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έκανε μέχρι το 2014 και αυτή τη στιγμή ζητάει από τον ελληνικό λαό να πει ο ίδιος δια της ψήφου του ότι έκανε λάθος το 2015, που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Αντίθετα, πρόσθεσε,  «εμείς λέμε ότι μέχρι το 2014 πηγαίνανε στραβά τα πράγματα και καταφέραμε να βγούμε από τα μνημόνια μόλις έγινε η πολιτική αλλαγή, να ρυθμίσουμε το χρέος, να αυξήσουμε την απασχόληση, να ρίξουμε την ανεργία και να λύσουμε και ένα μείζον εθνικό ζήτημα και να προχωρήσουμε μεταρρυθμίσεις».

Το μόνο που ξέχασε να αναφέρει ο κ. Παππάς είναι για ποιον λόγο φτωχοποιήθηκε περαιτέρω ο ελληνικός λαός την τελευταία 4ετία, για ποιον λόγο υπερφολογήθηκε η μεσαία τάξη, για ποιον λόγο δεν κατάφερε ούτε να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, έναν φόρο τον οποίο θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.