Καλεσμένος στην εκπομπή One Line Weekend βρέθηκε ο δικηγόρος και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Κοινωνία Τώρα, Δημήτρης Φίλης.

«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε και το ότι δεν έκανε τόσα όσα περίμενε ο κόσμος» είπε αναφερόμενος τόσο στη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όσο και στις δημοσκοπήσεις που δίνουν ακόμα και διψήφιο ποσοστό στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Υποσχέθηκε κάποια πράγματα, έκανε κάποια αλλά ο κόσμος περίμενε περισσότερα» είπε σε αυτό το πλαίσιο και συμπλήρωσε πως «ενόχλησε το ύφος της εξουσίας και η αλαζονεία».

Αναφερθείς στη Νέα Δημοκρατία, όπου όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν θα πάρει την αυτοδυναμία και υπογράμμισε πως «άπαξ και γίνει κυβέρνηση παραπάνω από 2 χρόνια δεν θα αντέξει την κοινωνική πίεση που θα δημιουργηθεί από τα νεοφιλελεύθερα μέτρα τα οποία θα πάρει». Μάλιστα, κατέληξε πως «δεν υπάρχει άλλη λύση από την ψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα».

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Βαρουφάκη είπε πως «είναι ευφυέστατος, όμως η συμπεριφορά του δείχνει άκρατο ναρκισσισμό και αλαζονεία που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την ικανοποίηση κάποιων λαϊκών αιτημάτων». Τέλος, αναφέρθηκε και στη λειτουργία της Κίνησης Πολιτών Κοινωνία Τώρα.

Πηγή: onetv.gr