Στην απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναφέρθηκε, μιλώντας στην εκπομπή One Line Weekend, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης.

Όπως είπε «είναι μια ορθή επιλογή, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ ισχυρή επιχειρηματολογία και πρέπει να την αναπτύσσει στο κοινό χρησιμοποιώντας όλους επικοινωνιακούς κώδικες που υπάρχουν».

Σύμφωνα με τον κ. Σεβαστάκη, ο ίδιος έχει εκφράσει την άποψή του και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και εμπράκτως στο τέλος της κοινοβουλευτικής θητείας αυτής της Βουλής.

«Ανοιγόμαστε στην πραγματικότητα χωρίς να έχουμε ανασφάλειες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυνατή επιχειρηματολογία» πρόσθεσε. Παράλληλα, έκανε λόγο για διαφωνία απόψεων εντός του κόμματος στο θέμα αυτό, ωστόσο σημείωσε πως «τώρα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να μπορέσουμε να ανακτήσουμε αυτή την επικοινωνιακή ευρυχωρία μας».

Την ίδια ώρα, ο ίδιος διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να στέλνει το προηγούμενο διάστημα μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους, ως τελευταία προειδοποίηση, ότι αν αγνοήσουν το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ θέτουν τον εαυτό τους εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχω αυτή την πληροφορία και την αίσθηση ότι υπήρξε κάτι τέτοιο» υπογράμμισε, αποδίδοντάς το σε… ρεπορταζιακή εικονογράφηση.

Πηγή: onetv.gr