«Χάπια των τζιχαντιστών» σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά

Πάνω από ένα 1.400.000 «captagon» το επωνομαζόμενο ως χάπι των τζιχαντιστών, έχουν εντοπιστεί έως αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, σε παλέτα κοντέινερ στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στις εγκαταστάσεις της PCT στο λιμάνι του Πειραιά

Πάνω από ένα 1.400.000 «captagon» το επωνομαζόμενο ως χάπι των τζιχαντιστών, έχουν εντοπιστεί έως αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, σε παλέτα κοντέινερ στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στις εγκαταστάσεις της PCT  στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες πραγματοποιούνται σε τρία κοντέινερ, τα οποία έχουν κριθεί ως ύποπτα, από στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και των αρμόδιων υπηρεσιών Δίωξης Ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μάλιστα, τα χάπια ήταν «καμουφλαρισμένα» με διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην εντοπιστούν από τις διωκτικές Αρχές.

Το κοντέινερ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε 20 παλέτες και στην πρώτη παλέτα υπήρχαν τα χάπια των τσιχαντιστών. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί στα άλλα δύο κοντέινερ.

Τα τρία εμπορευματοκιβώτια είχαν φορτωθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία με προορισμό την Κίνα. Σύμφωνα ωστόσο με στελέχη των διωκτικών Αρχών το κοντέινερ με τα χάπια captagon θα ξεφορτώνονταν σε άλλο λιμάνι κατά την πορεία του πλοίου.

Μετά το τέλος των ερευνών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τα ευρήματα.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk