Με σημαίες, «εικονίσματα» του Ανδρέα Παπανδρέου και μπλουζάκια του ΠΑΣΟΚ, υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι « Τρύπες», δηλαδή οι Θανάσης Πασσάς, Φάνης Λαμπρόπουλος και Νίκος Ράπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος στη συνέχεια πήρε συνέντευξη στον πρόεδρο του κόμματος. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ εντελώς ακομπλεξάριστος μόλις είδε τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους παρουσιαστές να πάρει μια σημαία στο γραφείο του.

«Τι ωραίο πράγμα αυτό, vintage!» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να βοηθήσει στην αναβίωση του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι είχε κάνει μια cameo εμφάνιση σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το 1985 και ότι είχε δει πολύ κόσμο.

Οι δοκιμασίες που πέρασε ο Κ. Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε μία σειρά από δοκιμασίες από τους τρεις παρουσιαστές προκειμένου να αποδείξει ότι είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός.

Ρωτήθηκε αν γνωρίζει ποιος πήγε στον τελικό του Survivor 1 και απάντησε ότι ο Ντάνος πήγε και κέρδισε.

Ρωτήθηκε επίσης αν γνωρίζει πόσα κιλά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (απάντησε 100), αν γνωρίζει τι είναι το triming (απάντησε: «αυτό που δεν κάνεις εσύ» στον γενειοφόρο Θανάση Πασσά), αλλά και για την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα».

«Αυτό θα μπορούσε να είναι για τον Τσίπρα, ‘ξημερώματα δίνεις επιδόματα’», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ρωτήθηκε βέβαια και για το NBA, αλλά εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος, μιας και παρακολουθεί μπάσκετ.

Η επόμενη πρόκληση ήταν εξόχως μπασκετική. Οι παρουσιαστές αμφισβήτησαν την ευστοχία του προέδρου στα τρίποντα και έφεραν μια μπασκέτα.

Εν τέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έβαλε 2 στις 3 βολές.

Τέλος, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ζήτησε ένα μικρό «ρουσφετάκι» από τον πρόεδρο της ΝΔ, για να εισπράξει την απάντηση: «Εσύ έχεις μείνει πραγματικά στη δεκαετία του 1980…».