• Αναζήτηση
 • Κτηματολόγιο: Ολα όσα πρέπει να γίνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

  Τα πέντε σημαντικά σημεία προκειμένου οι ιδιοκτήτες να «κλειδώσουν» και να κατοχυρώσουν την περιουσία τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα

  Την ολοκλήρωση της φάσης συλλογής δηλώσεων κτηματογράφησης του τρέχοντος προγράμματος του Κτηματολογίου σημαδοτεί η έναρξη – μέσα στις επόμενες ημέρες – της συλλογής δηλώσεων σε Λήμνο και Λέσβο.

  Αυτό σημαίνει ότι θα «τρέχουν» πλέον και οι 27 συμβάσεις (που περιλαμβάνει ο νυν προγραμματισμός), ενώ αναμένεται το πράσινο φως για άλλες πέντε συμβάσεις που έχουν κολλήσει εξαιτίας δικαστικών διενέξεων.

  Διευκρινίζεται πως η δήλωση των ακινήτων στο Κτηματολόγιο είναι υποχρεωτική. Και όσοι ιδιοκτήτες δεν δηλώσουν τα ακίνητά τους μέχρι τη λήξη της περιόδου εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης κτηματογράφησης, ούτε υποβάλλουν αίτηση διόρθωσης των πρώτων εγγραφών κατά την επταετή περίοδο λειτουργίας του Κτηματολογίου μέχρι την οριστικοποίηση των πρώτων εγγραφών, τα χάνουν.

  -Πόσα εκτιμούνται τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη»;

  -Πότε ξεκινάει η διαδικασία δηλώσεων;

  -Τι «αγκάθι» να περιμένουν οι ιδιοκτήτες;

  Διαβάστε περισσότερα στα «Νέα» της Τρίτης που κυκλοφορούν

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk