• Αναζήτηση
 • Εφ. Χαλιού στο One Channel: Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ «ξέπλυνε» αυτές των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

  Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Έφη Χαλιού, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών

  Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Έφη Χαλιού, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών.

  Τοποθετούμενη γύρω από τις συνεχείς αναβολές του debate των πολιτικών αρχηγών, η κ. Χαλιού, δήλωσε ότι εξαρχής το ΚΚΕ είχε συμφωνήσει σε έναν ανοιχτό διάλογο προκειμένου να καταλάβει ο κόσμος τα προγράμματα των κομμάτων και είχε αλλάξει τις ημερομηνίες προεκλογικών του συγκεντρώσεων.

  «Δεν μπορούμε ωστόσο να γινόμαστε μπαλάκι μικροκομματικών και μικροπαραταξιακών σκοπιμοτήτων και προφανώς συμφέρει τον κ. Τσίπρα να βάζει στο στόχαστρο το ΚΚΕ» σχολίασε σχετικά η κ. Χαλιού.

  Η ίδια μίλησε επίσης και για τους στόχους του ΚΚΕ για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας πως ήδη υπάρχουν πρώτες σχετικές εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα, ενώ εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η πολιτική του «ξέπλυνε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας».

   

   

  Πηγή: onetv.gr

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk