Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct Weekend βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Ο Αλ. Μπουρδούμης αναφερόμενος στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και στην οποία υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε τρελά ενθουσιασμένος που έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τον «γίγαντα Κώστα Γαβρά», επισημαίνοντας ότι το ενδιαφέρον στην ταινία είναι η σχέση Τσίπρα – Βαρουφάκη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα και ανθρώπους γύρω από τον Τύπο που φέρθηκαν άσχημα στον Κώστα Γαβρά, υπογραμμίζοντας πως η σκηνοθετική κατεύθυνση που υπήρχε ήταν να μη γίνει μία «βιογραφία Τσίπρα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αποκαλύπτοντας ότι φορτιζόταν συναισθηματικά καθώς υποδυόταν καταστάσεις τις οποίες είχε βιώσει στην πραγματικότητα.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί, η χαρακτηριστική ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο «Το σόϊ σου» , ενώ ο ίδιος μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους μετά από χρόνια ολοκληρώνεται ο επιτυχημένος αυτός κύκλος. Τέλος, ο Αλ. Μπουρδούμης μίλησε για την παράσταση στην οποία θα συμμετέχει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο «Προμηθέας Δεσμώτης» στην οποία υποδύεται το ρόλο του «Κράτους».

Πηγή: onetv.gr