• Αναζήτηση
 • Τσίπρας και Παπαγγελόπουλος απαντούν στον Σαμαρά για τα περί «Ρασπούτιν»

  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντά στη δήλωση Σαμαρά περί Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης. «Συμπεριφέρονται όλο αυτό διάστημα με ένα τρόπου που φωνάζει, κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά» επισημαίνει. Είχε προηγηθεί η απάντηση του Δ.Παπαγγελόπουλου που δεν απέκλεισε την προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ρασπούτιν» στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα απαντά με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χωρίς να αποκλείει ακόμα και την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

  Τη δική του απάντηση έδωσε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

  Στη συνέντευξή του στο cnn.gr ο κ. Τσίπρας δήλωσε «ότι θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος στη δήλωση του κ. Σαμαρά, αλλά αυτό το οποίο έχω να σχολιάσω είναι οτι ο κ. Σαμαράς όπως και άλλοι που έχει εμπλακεί το όνομά τους και η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη, συμπεριφέρονται όλο αυτό διάστημα με ένα τρόπο που φωνάζει, κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά».

  Πηγή: onetv.gr

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk