Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του σε ότι αφορά την υπόθεση Νονartis και την καταγγελία του πρώην πρωθυπουργού για το ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» στη Δικαιοσύνη.

«Πράγματι κ. Τσίπρα, κάτι δεν πάει καλά! Ξέρετε εσείς…» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Σαμαρά.

Στη συνέντευξή του στο cnn.gr ο κ. Τσίπρας είχε σχολιάσει σχετικά με τον κ. Σαμαρά ότι «συμπεριφέρονται όλο αυτό διάστημα με ένα τρόπο που φωνάζει, κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ειδικότερα ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία του κ. Σαμαρά ότι «ο λεγόμενος “Ρασπούτιν” είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος» και ότι «ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολίασε:

«Νομίζω ότι θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος σ’ αυτή τη δήλωση του κ. Σαμαρά, αλλά αυτό το οποίο έχω να σχολιάσω είναι οτι ο κ. Σαμαράς όπως και άλλοι που έχει εμπλακεί το όνομά τους και ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη, συμπεριφέρονται όλο αυτό διάστημα με ένα τρόπο που φωνάζει, κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά.»

» Γιατί αν κάποιος θεωρούσε ότι είναι καθαρός ουρανός και αστραπές δεν φοβάται, θα’ λέγε ας διερευνηθώ και ας βγει το αποτέλεσμα. Αυτός ξεκίνησε κάνοντας μηνύσεις, απειλώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους με ειδικά δικαστήρια και πιστεύοντας ότι θα προλάβει πριν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση να έχουν αλλάξει οι πολιτικοί συσχετισμοί προκειμένου ο ίδιος να καθαρίσει, αλλά και να εμπλέξει τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

«Εμείς» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν λειτουργήσαμε με λογική ρεβανσισμού, δεν πήγαμε να στήσουμε ειδικά δικαστήρια για τον πρώην πρωθυπουργό, είπαμε ας πάει στη δικαιοσύνη και ας διερευνηθεί και ό,τι ευθύνες υπάρχουν να αναδειχθούν».